Biri-Szabó Renáta vagyok, habilitációs kutyakiképző, gyógypedagógus, és első sorban leginkább “kutyafotós”. Férjemmel eredetileg hajdúszoboszlóiak vagyunk, de már lassan két éve Székesfehérvár környékén élünk 6 kutyánkkal, ezért első sorban Fejér-megyében tevékenykedem, de időnként elérhető vagyok Debrecen környékén és Fertődön is.

2015-ben Kida’s photoblog néven kezdtem blogolni a “kisnagykutyám” Kida életéről. Az eredeti elképzelés annyi volt, hogy az ő terápiás kutyává formálódását mutatom be a blogon, de idővel egyre jobban lekötött a fotózás és kevésbé szántam rá magam az írásra. Így alakult, hogy a hobbiból hivatás lett és megszületett a Fénymesék oldal, ahol helyet kapott a blog is, de mégis többről szól, mint a saját kutyáim élete. Igyekszem minél több információt közzétenni magunkról, a tevékenységeinkről, úgyhogy a blogon olvashattok a falkánk életéről, a galériában láthatjátok a munkáim egy részét, a Fotózások menüpontban pedig tájékozódhattok a fotózás menetéről, árakról, akciókról, mindenről.

Úgy hiszem, ezek többet mesélnek rólam, mint az, amit még itt leírhatnék, szóval nézz szét inkább az oldalon és ha bármilyen kérdés felmerül benned, írj bátran a Kapcsolat menüpont alatt! 🙂


Kutyáink:

webre_bsr8140
Balról jobbra: Hypo (7 y/o), Maya (9 y/o), Mili (10 y/o), Kida (3 y/o), Delta (2 y/o), Nova(1 y/o)