Biri-Szabó Reni vagyok, habilitációs kutyakiképző, gyógypedagógus, de manapság főleg fotográfus. Felnőtt éveim elejétől kezdve leginkább a kutyás terápiázás világában tevékenykedtem, innen ered a lassan 15 éves tapasztalatom a kutyákkal való különleges kapcsolat és kommunikáció terén, amit a fotózások során is számtalanszor hasznosítottam már. A fényképezés eleinte hobbiként lépett az életembe 2015-ben, a saját magammal szemben állított maximalizmusomnak köszönhetően azonban hamarosan hivatás lett belőle. Idestova 5 éve már, hogy – többek között – az egyik legnagyobb kutyafelszereléseket gyártó cégnek készítek reklámfotókat, azaz kutyákat fotózom városban, erdőn, mezőn, vízben, autóban, egyedül, gazdikkal, falkában, szóval kb. mindenhol és mindenhogyan. 🙂 Bár a kutyákhoz való kötődésem adott és megváltoztathatatlan, természetesen szívesen vállalom más négylábúak, sőt, házikedvenc nélküli kétlábúak megörökítését is. Első sorban Veszprém-megyében, azon belül is Bakonybélben dolgozom, de egy-egy különlegesebb helyszínért és/vagy feladatért szívesen utazok akár távolabb is.

A blogon láthatjátok a munkáim egy részét (bár sajnos ennek frissen tartására jut a legkevesebb időm), a Kutyafotózás menüpontban pedig tájékozódhattok a fotózás menetéről, árakról, esetleges akciókról, mindenről.

Úgy hiszem, ezek többet mesélnek rólam, mint az, amit még itt leírhatnék, szóval nézz szét inkább az oldalon és ha bármilyen kérdés felmerül benned, írj bátran a Kapcsolat menüpontban megadott e-mail címre! 🙂

Ja, és újabban kézműveskedem is. :))) A ®LimLom menüpontban ezt is megleshetitek.


Ezek vagyunk mi:

A kiskutyáink oldalai:

WEB_border_colliection_NEW_02

[CITYPNG-fb

[CITYPNG-insta