KREATÍV (KUTYA)FOTÓZÁS

Kreatív fotózás szabadtéri helyszínen – nem csak kutyák és gazdáik számára

web-borito-2


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


A fotózások általában a Magas-Bakony közepén, Bakonybélben, festői környezetben zajlanak, azonban elérhető vagyok Veszprém, Székesfehérvár, időnként Debrecen és Fertőd környékén is. De igazából szívesen utazom bárhová, ez esetben csak az útiköltségről kell megegyeznünk.

Általában minimum egy hónappal előre érdemes bejelentkezni, de persze előfordul, hogy az utolsó pillanatban is akad még szabad helyem, ahogy az is, hogy 2-3 hónapra előre betáblázódom (ez utóbbi főleg a nyári hétvégékre igaz). Érdemes mihamarabb jelentkezni e-mailben, ekkor általában még úgysem fixálunk pontos időpontot, csak kijelölünk egy hetet, hétvégét és majd az időponthoz közeledve fixáljuk a részleteket úgy, hogy mindenkinek a legjobb legyen. Illetve az időjárás is lehetőleg kedvezzen a fotózáshoz.

Semmi. 🙂 Megbeszélünk egy másik időpontot. Nálam nincsen előleg, sem kemény lemondási feltételek. Bárkivel megesik, hogy akár az utolsó pillanatban közbejön egy váratlan esemény, ebből én nem csinálok gondot. Egyedül azt kérem, hogy amint megtudod, hogy nem tudsz eljönni a fotózásra, jelezd ezt felém!

Nem csak hétvégén dolgozom, sőt, nemrég bevezetésre került a “hétvégi felár”. Erre azért van szükség, mert én is szeretnék a hétvégéimen pihenni, elutazni, a férjemmel, kutyáimmal, családommal tölteni az időm. Szükségem van erre, hogy továbbra is olyan odaadással tudjam végezni a munkám, ahogy eddig is tettem és hogy olyan képek kerüljenek átadásra, amibe tényleg beletettem magam. Hétköznaponként azonban szinte bármilyen időpontban elérhető vagyok továbbra is! 😉

Nem, nálam nincsen többkutyás felár, azonban ha egy nagyobb falkáról szeretnél képeket, akkor érdemesebb a több képes csomagok között nézelődni.

Természetesen. Ez teljesen a te döntésed, hogy szeretnél-e szerepelni a képeken, illetve az is, hogy milyen arányban készüljenek közös és csak kutyás képek. A fotózás árát nem befolyásolja, hogy hányan jöttök.

Nálam nem elvárás, hogy a kutya képzett vagy akár jól nevelt legyen, ugyanakkor minél engedelmesebb az eb, annál könnyebb a közös munka. Ha eddig nem jött össze, akkor azonban itt az alkalom és a motiváció, jutifalit elő, és tessék kicsit gyakorolni, meglátod, milyen jó kis közös tevékenység! 😉 Azonban ha makacs az ebzet, akkor se csüggedj, bőven van tapasztalatom rosszcsontokkal!

Általában 1-2 órára kell számítani. Ez az idő azonban sok mindentől függ, de ezen nem kell stresszelned, türelmes és rugalmas ember vagyok, úgyhogy nem okoz gondot – és az árakat sem befolyásolja – ha kicsivel tovább tart a munka az átlagosnál vagy többször kell pihenőt tartanunk.

A fotózáson általában beállított és spontán képek egyaránt készülnek. A legtöbb esetben ezekről már a fotózás előtt ejtünk néhány szót, esetleg ha van valamilyen különleges kérésed, igényed, akkor annak megfelelően alakítjuk a dolgokat. A fotózásnak lehet témája, használhatunk kiegészítőket, de ezekre általában nincsen szükség, hiszen a természet önmagában is remek lehetőségeket ad. Nem szeretem az erőltetett beállításokat, kényszerített mosolygást, igyekszem a spontán pillanatokat elkapni még egy beállított helyzetben is. Nem erőltetek semmit, ami kényelmetlen a kutya vagy a gazdik számára, a lényeg, hogy a fotózás jó hangulatban teljen, hiszen akkor lesz a végeredmény is igazán szuper.

A fotózás után én választom ki a képeket, amiket végül kidolgozok. Bízom benne, hogy ez nem jelent problémát senkinek, hiszen aki hozzám fordul, azért teszi, mert bízik bennem, az ízlésemben, a meglátásaimban. Aki pedig nem bizakodó fajta, annak ott a 100% garancia.

Ha előzőleg nem állapodunk meg másban, akkor a képeket 2-4 héten belül online galérián keresztül küldöm, két méretben: nagyobb méretben történő nyomtatásra előkészítve, logó nélkül és internetes felhasználásra optimalizálva, logóval ellátva.

A képeket magáncélra bármikor bárhogyan nyugodtan felhasználhatod, azonban harmadik fél számára eladni illetve kereskedelmi tevékenységhez felhasználni az előzetes engedélyem nélkül nem lehetséges. Ha ilyen célra szánod a képeket, annak sincs akadálya, csupán a feltételeket és részleteket kell egyeztetnünk.

Az előzetes beleegyezésed nélkül sehol. A saját web- és közösségi oldalaimon csakis azokat a képeket használom fel, amelyekre engedélyt adsz. Ugyanúgy attól sem kell félned, hogy a kutyádról készült képeket stock oldalakon fogom árulni és bármikor szembejöhet veled egy T**** gazdaságos kutyatáp reklámon. 🙂

Olyan soha nem történt még, hogy a fotózás nem sikerült volna, pedig voltak már nehéz eseteim. Azonban ha valami miatt (pl. extrém, a fotózás ideje alatt feloldhatatlan félelem) ez mégis bekövetkezve akkor természetesen nem kell fizetned / visszakapod a teljes összeget!

Vérbeli kutyásként fő profilom a kutyafotózás, de nem csak kutyákat fotózok. Vállalom más állatok fotózását is illetve kisállat nélküli kétlábúakét is.

Negatív tapasztalat miatt sajnos utólag nem lehetséges fizetni. A fotózás díját közvetlenül a fotózás után készpénzben szükséges megtéríteni. (Itt is megemlíteném, hogy az elkészült képekre 100% elégedettségi garanciát vállalok!)


100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA


A RUGALMASSÁGRA

A MINŐSÉGRE

A KREATIVITÁSRA

A SZAKÉRTELEMRE

Mire is gondolok ez alatt? Amit én garantálok az a(z):

  10+ éves kutyás múltból fakadó kutyaismeret, szeretet és hozzáértés,

  több éve tartó folyamatos tanulás és gyakorlás révén elért (fotográfiai) szakmai tudás,

  valódi, egyedi kreatív látásmód és egyedülálló stílus,

  alkalmazkodóképesség és türelem szinte a végtelenségig,

   maximális odafigyelés.

Ezek fejében azt is vállalom, hogy amennyiben nem leszel megelégedve a végeredménnyel

nem kell fizetned / visszakapod a teljes összeget!


KREATÍV KUTYAFOTÓZÁS CSOMAGOK – 2020


mini

midi

maxi

+ esetleges útiköltség megbeszélés szerint

GALÉRIA