Kirándulással egybekötött

KREATÍV KUTYAFOTÓZÁS,
CSALÁDI és PÁROS FOTÓZÁS

a Magas-Bakony festői környezetében

“A Bakony-hegyég szívében, annak legmagasabb hegyei között (Kőris-hegy 709 m, Nagy-Somhegy 649 m), egy gyönyörű völgykatlanban fekszik Bakonybél, ahol számos jelzett túraútvonal is keresztülhalad, kisebb-nagyobb kirándulásokra hívva a csendre, nyugalomra, vagy aktív kikapcsolódásra vágyókat és a természet szerelmeseit.”Bakonybél.hu

Egy MESEBELI KIS KIRÁNDULÁS,
ami valóban ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉK marad?

HA SZERETSZ KIRÁNDULNI, TÚRÁZNI, ÉS A HEGYEKET NEM CSAK AZ ABLAKBÓL IMÁDOD,
AKKOR EZ ITT A TE BULID.

HA SZERETNÉL MAGATOKRÓL OLYAN FOTÓKAT:

– ahol nem kék farmerben és fehér pólóban ültök egy fa alatt és hol jobbra, hol balra néztek

– ahol nem kényszeresen erőlködve vigyorogtok a kamerába

HANEM:

– sétáltok a szabadban, jókat beszélgettek, őszintén nevettek

AKKOR MÉG MINDIG JÓ HELYEN VAGY.

BOGARÁSZD ÁT A LENTIEKET ÉS HA TETSZIK, AMIT LÁTSZ,

HOZD EL A CSALÁDOD,

legyen az a kiskutyád, a kisgőtéd, a párod, az anyukád, a testvéred, a legjobb barátod

vagy éppen csak a plüssmackód.

Mert a család az család.


100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


VÉGTELEN RUGALMASSÁG

a szervezéstől egészen a fotózás végéig

SUGÁRZÓ TERMÉSZETESSÉG

az erőltetett, beállított képek helyett

VALÓDI KREATIVITÁS

nem pedig százszor megismételt, sablonos fotók

KÖNNYED HANGULAT

elvárások nélkül, csak séta, beszélgetés, nevetés

Ezek fejében azt is vállalom, hogy amennyiben nem leszel megelégedve a végeredménnyel

nem kell fizetned / visszakapod a teljes összeget!

TI MONDTÁTOK

KREATÍV FOTÓZÁS CSOMAGOK

– 2022 –

fotos_csomagok_2022-MINI

28.000,- Ft*

(további fotók: 1.800,-Ft / db)

fotos_csomagok_2022-MIDI

42.000,- Ft*

(további fotók: 1.800,-Ft / db)

fotos_csomagok_2022-MAXI

EGYEDI ÁR*

(árajánlatért keress e-mailben)

FONTOS:

A csomagok inkább tájékoztató jellegűek, minden esetben lehetőség van ezektől a paraméterektől eltérni és egyéni ajánlatot kérni.

Ha csupán NÉHÁNY DARAB KÉPRE van szükséged, vagy HOSSZABB TÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN gondolkodsz,
esetleg EGYÉNI HELYSZÍNEN képzeled el a fotózást, írj bátran!

Gondolkozz nyugodtan a dobozon kívül, nálam nincsenek kötöttségek!

* Az árak változtatásának jogát fenntartom.
* Bakonybéli helyszínen kívül útiköltség megbeszélés szerint.
* A fenti csomagajánlatok magánszemélyek számára készültek. Kereskedelmi- és reklám célokra történő felhasználás esetén kérlek, kérj egyedi árajánlatot!


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


A fotózások Veszprém megyében, általában a Magas-Bakony közepén, Bakonybélben, festői környezetben zajlanak. Természetesen ettől eltérő helyszíneken is szívesen fotózom, de a nagyobb utazásokat már csak módjával vállalom.

Általában minimum egy hónappal előre érdemes bejelentkezni, de persze előfordul, hogy az utolsó pillanatban is akad még szabad helyem, ahogy az is, hogy 2-3 hónapra előre betáblázódom (ez utóbbi főleg a nyári hétvégékre igaz).

Semmi. 🙂 Megbeszélünk egy másik időpontot. Nálam nincsen előleg, sem kemény lemondási feltételek. Bárkivel megesik, hogy akár az utolsó pillanatban közbejön egy váratlan esemény, ebből én nem csinálok gondot. Egyedül azt kérem, hogy amint megtudod, hogy nem tudsz eljönni a fotózásra, jelezd ezt felém!

Nem. Nálam nincsen többkutyás felár.

Nem csak hétvégén dolgozom, sőt. Hétvégi időpontot csak ritkán tudok adni, hétköznaponként azonban szinte bármilyen időpontban elérhető vagyok.

Természetesen. Ez teljesen a te döntésed, hogy szeretnél-e szerepelni a képeken, illetve az is, hogy milyen arányban készüljenek közös és csak kutyás képek. A fotózás árát nem befolyásolja, hogy hányan jöttök.

Általánosságban azt mondom, ha megvan az ül, fekszik, helyben maradás, akkor már jók vagyunk. Minden, ami ennél több, csak megkönnyíti és színesíti a közös munkát. Azonban van már annyi tapasztalatom kölyökkutyák és menhelyes kutyák fotózásában, hogy ezek nélkül is jól elboldogulok.

Általában 1,5-2 órára kell számítani. Ez az idő azonban sok mindentől függ, de ezen nem kell stresszelned, türelmes és rugalmas ember vagyok, úgyhogy nem okoz gondot – és az árakat sem befolyásolja – ha kicsivel tovább tart a munka az átlagosnál vagy többször kell pihenőt tartanunk.

A fotózáson a képek általában nem egy helyen készülnek, hanem teszünk egy rövidebb sétát és közben meg-megállunk fotózni. Így két beállítás között lehetőség adódik kicsit kioldódni, kutyának és gazdinak egyaránt. A közös munka során beállított és spontán képek egyaránt készülnek. A legtöbb esetben ezekről már a fotózás előtt ejtünk néhány szót, esetleg ha van valamilyen különleges kérésed, igényed, akkor annak megfelelően alakítjuk a dolgokat. A fotózásnak lehet témája, használhatunk kiegészítőket, de ezekre általában nincsen szükség, hiszen a természet önmagában is remek lehetőségeket ad. Nem szeretem az erőltetett beállításokat, kényszerített mosolygást, igyekszem a spontán pillanatokat elkapni még egy beállított helyzetben is. Nem erőltetek semmit, ami kényelmetlen a kutya vagy a gazdik számára, a lényeg, hogy a fotózás jó hangulatban teljen, hiszen akkor lesz a végeredmény is igazán szuper.

A fotózásra célszerű valamilyen a természettel harmonizáló, pasztel árnyalatú ruhában érkezni. Kerüld az erős, rikító színeket (fehér, piros, neon, hupilila és tsai) és a nagy mintákat a ruhadarabokon. Mindenképpen legyen kényelmes, ne érezd benne feszélyezve magad. Semmiképp se a legféltettebb ruhád vedd fel erre az alkalomra, hiszen a természetben előfordulhat, hogy koszos leszel. 🙂 Amennyiben bizonytalan vagy, nyugodtan küldhetsz fotót a kiválasztott szettedről és segítek eldönteni, hogy passzolni fog-e. Vagy csak nézz be a blogra, ahol találni fogsz néhány színpalettát, ami segíthet.

A fotózás után a képanyagból én választom ki beállításonként a legjobban sikerült képeket, a maradékból pedig ti is válogathattok. Bízom benne, hogy ez nem jelent problémát senkinek, hiszen aki hozzám fordul, azért teszi, mert bízik bennem, az ízlésemben, a meglátásaimban. Aki pedig nem bizakodó fajta, annak ott a 100% garancia.

Ha előzőleg nem állapodunk meg másban, akkor a képeket 2-4 héten belül online galérián keresztül küldöm, két méretben: nagyobb méretben történő nyomtatásra előkészítve, logó nélkül és internetes felhasználásra optimalizálva, logóval ellátva.

A képeket magáncélra bármikor bárhogyan nyugodtan felhasználhatod, azonban harmadik fél számára eladni illetve kereskedelmi tevékenységhez felhasználni az előzetes engedélyem nélkül nem lehetséges. Ha ilyen célra szánod a képeket, annak sincs akadálya, csupán a feltételeket és részleteket kell egyeztetnünk.

Az előzetes beleegyezésed nélkül sehol. A saját web- és közösségi oldalaimon csakis azokat a képeket használom fel, amelyekre engedélyt adsz.

Vérbeli kutyásként fő profilom a kutyafotózás, de nem csak kutyákat fotózok. Vállalom más állatok fotózását is illetve kisállat nélküli kétlábúakét is.

A fotózás díját a fotózás után, de még a képek átadása előtt utalással vagy készpénzben szükséges megtéríteni. (Itt is megemlíteném, hogy az elkészült képekre 100% elégedettségi garanciát vállalok!)


GALÉRIA