#iloveFarmasi #nemszponzoráltaposzt

with Nincs hozzászólás

Aki ismer, tudja, nem vagyok épp egy nőies nő, sosem érdekeltek a kencék, kozmetikumok. Nem igazán szoktam sminkelni, nem akartam soha tönkretenni a bőröm a sok vegyszerrel. Van viszont nekem egy kedves bio-öko környezettudatos barátném, aki egyszer csak belevágott ebbe a Farmasi bizniszbe. Haha. Vegyszermentes, bio-öko, megaszuper, gigaegészséges kozmetikumok, tisztítószerek stb., amik ráadásul működnek. Peeeeersze, – gondoltam magamban. De azért nyilván belájkoltam az oldalát, meg beléptem a titkos csopiba, egyrészről mert ilyen csodálatos vagyok, hogy támogatom a barátaim (XD), másrészről mert Andi baromi vicceseket tud ám írni, tök mindegy milyen témában, szeretem olvasni. :))) Így adódott, hogy elolvastam egy bejegyzését a csodafehérítős fogkrémről, ami kicsit megkavarta a fejem, mert eszméletlen jókat írt róla Andi, ami nyiiiilván nem lehet igaz, de hát mégis…. Andi nem egy hazudós csaj. Mivel pont akcióban volt a fogkrém, gondoltam tesztelem Andi szavahihetőségét és hááááát…. ennek immár egy éve, én meg azóta is úgy ajánlom fűnek-fának ezeket a cuccokat, mintha kötelező lenne, pedig eskü, nem vagyok “beszervezve”. :)))

farmasi_bsr1238

Van az a tipik szitu, amikor nézel egy reklámot, amiben megígérik, hogy ez a termék a megoldás a problémádra, megveszed (vagy anyád, esetleg egy barátnőd rádtukmálja egy katalógusból), kipróbálod, jobb esetben nem történik semmi, néha meg még rosszabb is lesz a helyzet. És persze ezután erre számít az ember mindentől, amit elé tolnak. Nekem ebben a legpozitívabb a Farmasi, mert tök jó, hogy vegyszermentes, tök jó, hogy olcsó, de számomra az az igazi értéke, hogy tényleg működik – amire a mai napig nem győzök rácsodálkozni. 🙂 (Itt csendben megjegyzem, hogy #ténylegnemszponzoráltaposzt #magamtólmondommindezt. XD)

Szóval így kerültem kapcsolatba a márkával és termékekkel, innentől pedig nyilván csak egy lépés volt, hogy belekavarjunk egy kis munkát is, ami miatt igazából írom ezt a posztot. Egyszercsak ugyanis egy izgalmas kihívás elé állított Andi barátném, mikor felkért, hogy készítsek neki egy szórólapot, később pedig fotókat a termékekről. Nem áll tőlem teljesen távol a termékfotózás, hiszen most is az egyik főtevékenységem fotósként, de azért kutyákat fotózni ilyen-olyan felszerelésben, vagy lefotózni egy tubus fogkrémet…. hááát… nem ugyanaz. :))) Végeredményben viszont imádtam az egészet, ráadásul baromi vicces szitukat hozott a fotózás. Mindig mondom, hogy kutyafotózás közben kellene néhány werk fotó, de azt hiszem, ez is megcsapná a szintet. Maradjunk annyiban, hogy soha nem gondoltam volna, hogy egyszer faszenet fogok szétkalapálni a virágágyás közepén egy kavicson, vagy hogy egy-egy flakon samponnal és deo-val megyek kutyát úsztatni a tóra. XD

(Galéria nézet az oldal alján.)

Figyelem! A képek szerzői jogvédelem alatt állnak, azokat másolni tilos és jogi következményeket von maga után.

logo_farmasi_02 logo_farmasi_03 logo_farmasi_04 logo_farmasi_05 logo_farmasi_06logo_farmasi_07 logo_farmasi_08 logo_farmasi_09 logo_farmasi_10 logo_farmasi_11 logo_farmasi_12 logo_farmasi_13 logo_farmasi_14 logo_farmasi_15 logo_farmasi_16 logo_farmasi_17 logo_farmasi_18 logo_farmasi_19 logo_farmasi_20 logo_farmasi_21 logo_farmasi_22 logo_farmasi_24 logo_farmasi_25 logo_farmasi_26 logo_farmasi_27 logo_farmasi_28 logo_farmasi_30 logo_farmasi_31 logo_farmasi_32 logo_farmasi_33 logo_farmasi_34 logo_farmasi_35 logo_farmasi_36 logo_farmasi_37 logo_farmasi_38 logo_farmasi_39

farmasi-web_bsr5353

Végezetül azoknak, akiknek esetleg felkeltettem az érdeklődését, jó szívvel ajánlom Ullaga Andi barátnőmet, aki mindenre tud válaszolni, mindenben segít, legyen az oldszkúl katalógusból rendelés, online regisztráció (ami után 23% kedvezménnyel, házhoz szállítással meg tudsz mindent rendelni) vagy akár hálózatépítés.

farmasi-szorolap-web

 

GALÉRIA


Comments are closed.