0-ajandekkartya-borito-2

Ajándékkártyáink 2017 év végéig – 2017-es árakon – már csak korlátozott számban kaphatóak és 2018. január 1. és 2018. december 31. között bármikor* beválthatóak! A fotózás menetéről információkat, referenciaképeket az oldalon találsz, egyéb részletekről bátran érdeklődj elérhetőségeinken!

MINI CSOMAG

0aji-mini

egy választott helyszín

kb. 30 perc – 1,5 óra fotózás

10 db kidolgozott kép

11.900,- Ft

NEM RENDELHETŐ!

Érdeklődöm

MIDI CSOMAG

0aji-midi12

egy választott helyszín

kb. 1,5 – 2 óra fotózás

20 db kidolgozott kép

19.900,- Ft

NEM RENDELHETŐ!

Érdeklődöm

MAXI CSOMAG

0aji-maxi6

egy vagy két választott helyszín

kb. 2-3 óra fotózás

30 db kidolgozott kép

26.900,- Ft

NEM RENDELHETŐ!

Érdeklődöm

*a fotózásokat minden esetben előzetes időpont egyeztetés előzi meg

További információk

A 2017 év végéig vásárolt ajándékkártyák 2018. január 1. és 2018. december 31.között válthatóak be, előzetes időpont egyeztetés után. Az ajándékozott az érvényességi időn belül bármikor beválthatja a kártyát, Székesfehérvár 20km-es körzetében bármilyen közösen választott szabadtéri helyszínen, ehhez csupán annyit kell tennie, hogy e-mailben jelentkezik a tervezett fotózás előtt legalább 2 héttel (de minél hamarabb annál jobb) időpontot és részleteket egyeztetni, a fotózásra pedig elhozza a kártyát. Más helyszínen is lehetséges a fotózás, 100 km-en belül a kiszállási költség csupán a benzinköltséget jelenti, ezt lehet beváltáskor a helyszínen vagy előre is fizetni (azaz átvállalni az ajándékozottól). A fotózás menetéről vannak fent általános információk a weboldalon, de a kártyához minden esetben mellékelek egy kis kísérőlevelet, amiben a beváltással, fotózással és a képek átadásával kapcsolatos tudnivalókat leírom.

A kártyát el tudom juttatni személyesen (Székesfehérváron belül) vagy postán (postaköltség nincsen). Előbbi esetben készpénzben, utóbbinál utalással lehetséges fizetni. Karácsonyra postázással legkésőbb dec. 17-ig lehetséges a rendelés leadása, hogy mindenkihez odaérjen időben az ajándék. Ezután személyes átvételre vagy elektronikus utalvány formájában történő átvételre van csupán lehetőség, december 22-ig.

2018. január 1-től ajándékkártya átmenetileg nem rendelhető. A részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

*Az ajándékkártya kizárólag fotózásra használható fel, értékéből készpénz nem adható vissza, az készpénzre nem váltható.